Service van De Houtkachelfarm Uit Maurik. Briketten Super Brandstof Voor uw houtkachel. 


Bel even voordat u komt halen. Dit produkt is niet altijd op voorraad. 


Briketten doe gewoon eens lekker makkelijk. Knoerthard geperste blokjes van zuiver hout. Nooit meer houthakken en neemt heel wienig ruimte in. Ook zitten er geen beestjes in.

Een nadeel: u moet ze wel droog houden want als het nat wordt, worden ze 25 x groter.

Verpakt in een Big Bag van 1m3 en wordt met de hefruck ingeladen € 95.00  Of in kunstof stabelbak 65 liter voor klein hoeveelheden inclusief stapelbak t.w.v. €7.50 voor € 20,00

Het verzenden kost 47,50 per m3


Deze duurzaam geproduceerde hardhout briketten zijn een must voor de haard gebruiker. Dit voor zowel openhaard – houtkachel – tuinkachel of welke andere plek dan ook waar normale hout verbranding plaatsvindt.

Door de hoge dichtheid in combinatie met de juiste samenstelling van deze Firepower briketten is er een langere brandtijd en hoger rendement dan normaal. De briketten branden wel 4 x zo lang. Daarnaast nemen de Firepower briketten minder ruimte in gebruik dan gewoon openhaard hout. Geen houthakker meer spelen maar Firepower briketten gebruiken.

Wat kost het?Bigbag 1m3 briketten 95,--
Bak met 65 liter 20,--
verzenden per m3 47,50

 
Extra informatie
  • De briketten branden 4 x langer dan gewoon hout.
  • Gooi niet meer dan 3 blokken in uw houtkachel.
  • Zitten geen beestjes in.
  • Neemt weinig ruimte in beslag.
  • Er worden geen extra bomen voor omgehakt.
  • Een duurzaam product.
brikketten

Wij adviseren u om briketten te gebruiken. Dit is wel zo makkelijk, want wij verkopen dit ook. Natuurlijk kunt u ook gewoon haardhout gebruiken. Zelf vind ik het gratis gekregen haardhout (niet verder vertellen hoor) het leukst. Onze kachels kunnen het allemaal aan. Ook al zit er een spijker in. Nog een leuke tip...Ga eens met de kinderen langs de rivier, er ligt vaak kachelhout genoeg in de rivierbedding en als ze het dan ook nog thuis in de kachel mogen doen is het helemaal goed.  

01
brikketten
03