Naast houtkachels nu ook onderdelen voor een compleet rookgaskanaal. 


Graag willen wij op deze site en op onze nieuwe site (www.twistlock.nl) onze ervaringen met u gaan delen die wij de afgelopen jaren hebben opgedaan met de verkoop van onze TUV gecertificeerde gietijzeren HR Houtkachels.

Een veel gehoorde bevinding van onze klanten is dat een rookgaskanaal meer ging kosten dan onze kachels die heel betaalbaar zijn. Vaak werd het totaalbedrag te hoog en haakten er toch klanten af. Er werd geen kachel gekocht en ook geen uitlaatsysteem. Dit is not good for business en wij dachten dit moet echt beter kunnen. Wij hebben ons uiterste best gedaan om een totaalproduct voor u op deze site te plaatsen met het beste R.V.S. Dubbelwandig Rookgaskanaal dat verkrijgbaar is voor een hele leuke prijs.

Twistlock is niet zomaar de eerste de beste, het wordt wereldwijd verkocht onder verschillende merknamen. Twistlock maakt al meer dan 20 jaar Rookgaskanalen voor industrieel gebruik en maken nu ook voor u alweer meer dan 10 jaar een Rookgaskanaal. Safety First, veiligheid voor alles staat vanzelfsprekend op de eerste plaats en een rookgaskanaal moet TUV gekeurd zijn. Met minder nemen wij voor u geen genoegen.
Wat u nodig heeft kunt u direct zien en bestellen via de bouwtekening op de site van Twistlock Rookgaskanaal

En om het u gemakkelijk te maken en alles kompleet te kunnen leveren hebben wij ook de passende zwarte 2mm van Carbonstaal gemaakte pijpen en alle bochten van hetzelfde merk. Ook de verzekering ziet dit graag. Wij zijn voor u in de fabriek een kijkje gaan nemen en hebben wat leuke plaatjes gemaakt dit onderdeel kunt u zien onder het kopje Twistlock rookgaskanaal in de fabriek. Kortom wij laten u graag meekijken in de fabriek waar je letterlijk van de vloer kunt eten, zo schoon en groot. En ze maken de mooiste uilaatpijpen. Het kon niet op.

Twistlock professioneel Rookgaskanaal kunt en mag u zelf opbouwen mits u de regels volgt die zijn gesteld conform het Bouwbesluit NEN 6062:2011 artikel 2.59. U wilt samen met u aannemer het rookgaskanaal plaatsen dat kan natuurlijk ook doe gewoon u bestelling en betaling. Laat hem zijn gegevens en het bestelformulier doormailen want ook aan uw aanemer hebben wij gedacht. Wilt u dat wij een Rookgaskanaal voor u plaatsen kan dat natuurlijk ook.

 

Ga direct naar onze webshop Twistlock Rookgaskanaal 

 

RVS Twistlock Rookgaskanaal zwarte houtkachelpijpen flexibel rookgaskanaal Twistlock verloop rookgasafvoer